Álomsorozat: Aranka álma (10) - Álom.blog

Álom.blog

Az oldalam különféle álmokkal foglalkozna. Pontosabban a ti álmaitokkal csak annyit kell tennetek, hogy leírjátok és elkülditek nekem:) Akinek van hihetetlen , élményszerű , akár vicces, szerelmes , esetleg fura álma , ossza meg velem és a többi olvasóval. :) Kíváncsian várom mennyien leszünk és érdekel ez titeket. Leveleket a bolong_17@freemail.hu emailcímemre várok:)Vagy vegyetek fel msn re mely címe ugyanaz mint az Emailé. Blog frissítése: Alkalomadtán.

Álmos Chat

Utolsó kommentek

  • Ernő88: @suzildi: Nagyon érdekes amit írtál. Én is sűrűn szoktam álmodni. Arra, hogy színes vagy fekete-fe... (2011.08.24. 15:54) Álmok,Szellemek,Megérzések...
  • suzildi (törölt): Bármilyen hihetetlen (számomra is) gyermekkorom óta álmodom éjjelente. Majdnem minden nap, és regg... (2011.08.05. 08:36) Álmok,Szellemek,Megérzések...
  • Ernő88: Érdekes történetek ezek. Nálam is voltak már hasonlók! (2010.12.01. 22:00) Szellemek
  • Ernő88: Aranyos kis cikk lett az álomfogóról:) (2010.12.01. 21:57) Az álomfogó
  • Ernő88: @$zamóca & Yoghurt: Köszönöm az elemzést! (2010.10.27. 13:34) Álomsorozat: Aranka álma (10)
  • Utolsó 20

Álomsorozat: Aranka álma (10)

2010.09.20. 23:32 :: Ernő88

Egy Kedves Olvasó, Aranka küldte be nekem az álmát ide a blogba. Aranka elmondása alapján ez az álom nyomasztó. Örül, hogy végre felébredhetett ebből az egészből. És meglepő számomra, hogy ennyire részletesen emlékszik az álom tartalmára, és a benne szereplő tárgyakra, emberekre. Aranka valószínűleg kiváló és pontos megfigyelő. Az álom beküldéséért jöszönetet mondanék. És próbáljuk meg együtt megfejteni a jelentését ennek az érdekes álomnak!

Kedves Szerkesztő!
 
51 éves,januárban térdműtéten átesett nő vagyok, még mindíg csak lábadozom, az orvosszakértői vizsgálaton most minősítettek 80%-os, II. fokozatú rokkantnak, amit elég nehezen élek meg.
 
2010. szeptember 12-én hajnalban álmodtam a következőket:
 
Utaztam egy járművön, ami egy zárt teherautó platójához hasonlított, ablakai voltak, de mind be volt függönyözve, csak egy vékony kis csík volt felül és oldalt, amin ki lehetett látni. Az autó hátuljába mindenféle lomok voltak bepakolva, mint például elromlott mosógép, ami be volt takargatva, hogy ne lássa senki. Az utazás elején valamiért mégis úgy gondoltam, hogy repülőn utazom, de amikor kinéztem a vékony kis csíkokon a függöny mellett, láttam, hogy nagyon lassan haladunk.
A következő jelenet vidéken egy teljesen különálló házban játszódik, nincsenek házak körülötte, egy nagy zöldellő füves rét van körülötte.
A házban van egy öregasszony és a fia, a fia felnőtt, szellemi fogyatékosnak nézem, a külseje drabális, ijesztő csúnya nagy fogakkal, agresszívan viselkedik.
Ennek a háznak van egy felső szintje, ahová kívülről, egy létrán lehet felmenni, ami vasból van, a   létra rozsdás, olajos, piszkos,büdös, s ahogy megfogom a létrát, hogy kapaszkodjak, csupa kosz lesz a kezem, utána a piszkos kezem nézegetem undorodva, érzem azt is, hogy büdös, és gyorsan megmosom a kezem. Ez a kéz bepiszkolódás és megmosás többször megismétlődik, mikor is egyszer csak megunom, és azt mondom, én többet nem vagyok hajlandó hozzányúlni ehhez a koszos létrához, inkább nem megyek fel.
Szerepel benne egy fiatal lány is, akivel összebarátkozom, és megegyezünk, hogy nála fogok lakni, aztán vele megyek át a nagy füves, zöld réten. Ezzel a lánnyal úgy ismerkedek meg, hogy adok neki egy régi, de nagyon szép ruhámat és azt mondom, hogy nem kell kifizetnie, ez egy bordó, virágos, kötött ruha (mostanában sokszor álmodom, hogy öltözködök, kiválasztom, hogy mit veszek fel és ez általában mindig vörös, vagy piros és elegáns).
Alapjában ez egy nyomasztó álom volt, jó volt belőle felébredni.
 
Köszönöm, ha ezt segítenek értelmezni, üdvözlettel:
S. Aranka

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alompontblog.blog.hu/api/trackback/id/tr652311432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$zamóca & Yoghurt 2010.10.23. 19:51:18

Kedves Aranka.
A zárt platón a letakart dolgok az életében elzárt tudatalattiban előjövő dolgok amire nem akar vagy nem tud emlékezni ez lehet pl trauma egy családtag elvesztése vagy bármi amire nem szivesen emlékszik vissza vagy nem akar visszaemlékezni jelentheti a gyerekkori elfeledett fóbiát stb...a létra az élet ranglétrája amin nehezen vagy csak kevésbé jutott előre...ez jelképezi mindazokat a megpróbáltatásokat amin keresztül ment,és a le nem mosható piszok a megaláztatásokat szintén kudarcikra vezethető vissza de ennek sokféle oka lehet.a hirtelen barátság egy jakarójára esetleg barátnőjére "őrangyalára"utalhat.a feltételnélküli szeretetre is utalhat...az öltözködés pedig valami újat szimbolizálhat vagy esetleg félélst jelenthet a változástól nem akarja h bekövetkezzen valami...amitől esetleg fél....naggyábból én így elemezném az álmát:) de ez persze egy nagyon bonyolult álom....köszönöm h segíthettem ha valakinek valamilyen álma van írja meg és ígérem részletesen válaszolok rá hiszen szivesen segítek kielemezni sőt akár asztrológiai tippeket is tudok adni :)

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.10.27. 13:34:37

@$zamóca & Yoghurt: Köszönöm az elemzést!
süti beállítások módosítása