Álomfejtés betűrendben: bicikli, bicska, bika, bikaviadal, bilincs, birsalma, bivaly, bizományi áruház, biztonsági őr, blokk (24) - Álom.blog

Álom.blog

Az oldalam különféle álmokkal foglalkozna. Pontosabban a ti álmaitokkal csak annyit kell tennetek, hogy leírjátok és elkülditek nekem:) Akinek van hihetetlen , élményszerű , akár vicces, szerelmes , esetleg fura álma , ossza meg velem és a többi olvasóval. :) Kíváncsian várom mennyien leszünk és érdekel ez titeket. Leveleket a bolong_17@freemail.hu emailcímemre várok:)Vagy vegyetek fel msn re mely címe ugyanaz mint az Emailé. Blog frissítése: Alkalomadtán.

Álmos Chat

Utolsó kommentek

  • Ernő88: @suzildi: Nagyon érdekes amit írtál. Én is sűrűn szoktam álmodni. Arra, hogy színes vagy fekete-fe... (2011.08.24. 15:54) Álmok,Szellemek,Megérzések...
  • suzildi (törölt): Bármilyen hihetetlen (számomra is) gyermekkorom óta álmodom éjjelente. Majdnem minden nap, és regg... (2011.08.05. 08:36) Álmok,Szellemek,Megérzések...
  • Ernő88: Érdekes történetek ezek. Nálam is voltak már hasonlók! (2010.12.01. 22:00) Szellemek
  • Ernő88: Aranyos kis cikk lett az álomfogóról:) (2010.12.01. 21:57) Az álomfogó
  • Ernő88: @$zamóca & Yoghurt: Köszönöm az elemzést! (2010.10.27. 13:34) Álomsorozat: Aranka álma (10)
  • Utolsó 20

Álomfejtés betűrendben: bicikli, bicska, bika, bikaviadal, bilincs, birsalma, bivaly, bizományi áruház, biztonsági őr, blokk (24)

2010.05.04. 21:58 :: Ernő88

24. része következik sorozatomnak. Húúúha haladunk. :) És még mennyi lesz... hiszen egy csomó dolognak van még álombeli jelentése... íme a következő 10-nek!

BICIKLI - Gyermekálomban: jó teljesítmény. Egyébként: kényes helyzet.

BICSKA - Lásd Kés. (Később)

BIKA Ha rád támad, nőknek: kihívó viselkedés után visszautasítod, olykor megszégyeníted azt, akit Te bátorítottál fel. Férfiaknak: magadra erőltetett keménység, cinizmus; látszat, amit erőnek erejével fenn akarsz tartani. Bika, ha barátságos, megnyerő látvány: nőknek igazi egyenjogúság, mi több: egyenértékűség a férfiakkal. Támadó bika, ha megfékezed, legyőzöd: férfiálomban: nem szégyellsz szeretni; gyengédnek lenni, nem kell erőlködnöd, hogy férfinak lássanak, ez magától értetődő. Bika, ha felöklel: nőknek: csábítási kísérletek, amelyek rossz véget érnek; férfiaknak: vonzódsz az erőszakhoz, akár úgy is, hogy áldozata vagy annak. Bikát meglovagolni: szerelmi önzés.

BIKAVIADAL - Mások szerelmi ügyeivel foglalkozva eltereled a figyelmedet saját problémáidról.

BILINCS - Megúsztál valamit, amitől tartottál.

BIRSALMA Úgy érzed, kimaradtál valamiből, ami kellemes lett volna.

BIVALY - Túlterheltség, túlvállalás.

BIZOMÁNYI ÁRUHÁZ - SECOND-HAND SHOP - Tervszerűtlen viselkedés, meggondolatlan kiadás; soha többé - kezdetű gondolatok; eladási tervek; úgy hiszed, hogy szükség esetén jól el tudod majd adni, amit vettél, vagy régebbi dolgaid közül valamit értékesítesz, ezzel pótolva a kiadott pénzt. Jelent még a kéz alatt vett, eladott áru gyűjtögetést, felesleges holmik raktározását. Vegyes, összevissza holmik közötti kutatás általában azt jelenti, hogy jól akarsz járni, futsz a szerencséd után, rátermettnek akarod magad tudni; szinte állandóan olyasmit érzet, hogy elmulasztasz valamit. Az álom teljesen független az álmodó anyagi helyzetétől. Egy barátnőm mesélte, hogy valahányszor kisebb dolgokban füllentett a férjének, vagy többet költött, mint amennyit megengedhetett magának, álmában mindig a bizományi áruházban járt.

BIZTONSÁGI ZÁR berendezés - Nem tudod tartani a szád, most is attól félsz, hogy visszamondanak valakinek valamit, amit kikotyogtál.

BLOKK - Merész, de jó kimenetelű vállalkozás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alompontblog.blog.hu/api/trackback/id/tr131975179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása