Álomfejtés betűrendben: barátnő, batiszt, batyu, bazilika, bazár, becsüs, befőtt, befőzni, behívó, beleegyezés (21) - Álom.blog

Álom.blog

Az oldalam különféle álmokkal foglalkozna. Pontosabban a ti álmaitokkal csak annyit kell tennetek, hogy leírjátok és elkülditek nekem:) Akinek van hihetetlen , élményszerű , akár vicces, szerelmes , esetleg fura álma , ossza meg velem és a többi olvasóval. :) Kíváncsian várom mennyien leszünk és érdekel ez titeket. Leveleket a bolong_17@freemail.hu emailcímemre várok:)Vagy vegyetek fel msn re mely címe ugyanaz mint az Emailé. Blog frissítése: Alkalomadtán.

Álmos Chat

Utolsó kommentek

  • Ernő88: @suzildi: Nagyon érdekes amit írtál. Én is sűrűn szoktam álmodni. Arra, hogy színes vagy fekete-fe... (2011.08.24. 15:54) Álmok,Szellemek,Megérzések...
  • suzildi (törölt): Bármilyen hihetetlen (számomra is) gyermekkorom óta álmodom éjjelente. Majdnem minden nap, és regg... (2011.08.05. 08:36) Álmok,Szellemek,Megérzések...
  • Ernő88: Érdekes történetek ezek. Nálam is voltak már hasonlók! (2010.12.01. 22:00) Szellemek
  • Ernő88: Aranyos kis cikk lett az álomfogóról:) (2010.12.01. 21:57) Az álomfogó
  • Ernő88: @$zamóca & Yoghurt: Köszönöm az elemzést! (2010.10.27. 13:34) Álomsorozat: Aranka álma (10)
  • Utolsó 20

Álomfejtés betűrendben: barátnő, batiszt, batyu, bazilika, bazár, becsüs, befőtt, befőzni, behívó, beleegyezés (21)

2010.04.20. 11:40 :: Ernő88

Hello mindenkinek. Na ugyebár, mivel elmaradt egy pár bejegyzés, kaptok 10 szót ;) Olvassátok el, hátha benne volt az álmotokban:

BARÁTNŐ -Férfiálomban a barátnő, ha úgynevezett külső kapcsolat, önmagáért beszél, ha nem az, akkor ábrándozás. Idős barátnő: meg akarod valakivel osztani gondjaid. Női álomban a barátnő gyakran a féltékenység jele, de a különösen közeli, jó barátnő a kielégítetlenséget jelzi. Barátnő, aki a Te ruhádba van öltözve: női álomban: úgy érzed a barátnőd a Te tollaiddal ékeskedik; de Te is utánzod őt; a Te ötleteiddel arat sikert; valójában egy kicsit majmoljátok egymást. Férfiálomban: egyre kevésbé vagy ura egy kapcsolatnak, partnered a fejedre nő.

BATISZT - Otthon lebuksz, valami kis kiadás miatt, amit titokban akartál tartani.

BATYU - Gond. Batyuba csomagolt csecsemő: rágalom.

BAZILIKA - L.: Templom.

BAZÁR - Egy kapcsolatodban nem tudsz rendet teremteni.

BECSÜS - Valakit rosszul ítélsz meg, tévedés. Becsüs, ha Te vagy: utálatosan viselkedtek veled.

BEFŐTT - Gyengélkedés.

BEFŐZNI - Jóindulat, gondoskodás. Apró szemű gyümölcsöt eltenni: takarékosság. Olyan gyümölcsöt befőzni, amit nem szokás, és ami nem fér bele az üvegbe: lehetetlent kívánsz valakitől; más magyarázat szerint: gondoskodásoddal terhére vagy valakinek. Üres, poros befőttesüveg: múltbéli szerelmi csalódás emléke. Befőttesüveg, amiben oda nem való tárgy van: elirigyelsz valakitől egy szeretőt. Befőttesüveg, ha virág van benne: asszonynak: zsarnok férj; férfinak: hűtlen kedves. Glédában álló befőttesüvegek a kamrában: kis mulasztás a háztartásban; odaégetett étel, kifutott tej. Befőttesüveg, amiben állat egér van: alkalmazottad meglop. Régi feljegyzések.

BEHÍVÓ - Női álomban: nem szívesen látott vendég, unalmas protokoll. Férfiálomban: ijedtség, szigorú feleség.

BELEEGYEZÉS - Ha álmodban beleegyezel valamibe, ami különben távol áll tőled: túl sok gondot fordítasz arra, hogy kiismerhetetlennek tűnj. Sokat adsz a látszatra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alompontblog.blog.hu/api/trackback/id/tr11936739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása