A blog naponta frissül!!!! - Álom.blog

Álom.blog

Az oldalam különféle álmokkal foglalkozna. Pontosabban a ti álmaitokkal csak annyit kell tennetek, hogy leírjátok és elkülditek nekem:) Akinek van hihetetlen , élményszerű , akár vicces, szerelmes , esetleg fura álma , ossza meg velem és a többi olvasóval. :) Kíváncsian várom mennyien leszünk és érdekel ez titeket. Leveleket a bolong_17@freemail.hu emailcímemre várok:)Vagy vegyetek fel msn re mely címe ugyanaz mint az Emailé. Blog frissítése: Alkalomadtán.

Álmos Chat

Utolsó kommentek

  • Ernő88: @suzildi: Nagyon érdekes amit írtál. Én is sűrűn szoktam álmodni. Arra, hogy színes vagy fekete-fe... (2011.08.24. 15:54) Álmok,Szellemek,Megérzések...
  • suzildi (törölt): Bármilyen hihetetlen (számomra is) gyermekkorom óta álmodom éjjelente. Majdnem minden nap, és regg... (2011.08.05. 08:36) Álmok,Szellemek,Megérzések...
  • Ernő88: Érdekes történetek ezek. Nálam is voltak már hasonlók! (2010.12.01. 22:00) Szellemek
  • Ernő88: Aranyos kis cikk lett az álomfogóról:) (2010.12.01. 21:57) Az álomfogó
  • Ernő88: @$zamóca & Yoghurt: Köszönöm az elemzést! (2010.10.27. 13:34) Álomsorozat: Aranka álma (10)
  • Utolsó 20

A blog naponta frissül!!!!

2010.02.14. 13:13 :: Ernő88

 

Nos szeretném tudatni a kedves olvasóimmal, hogy az Álom.blog naponta fog frissülni! Sokszor látok olyan blogokat amin van egy-két bejegyzés és nem is volt frissítve (tisztelet a kivétel). Na én ezt a rendszert nem szeretném folytatni, úgyhogy a blog egy napra sem fog kimaradni. ( Kivéve persze ha valami váratlan nem jön közbe , de azt kifogom írni a blogra. Ja...és ha el nem utazok vagy valami, de az is kint lesz.)

A másik dolog, hogy még mindig várok éjszakai álmokról levelet az Email címemre. Ahogy írtam már nemcsak azokról hanem egy (vagy több) olyan álomról is ami nem vagy csak nehezen teljesíthető lenne. Természetesen az utóbbira én is és mások is kereshetnek olyan megoldást amin talán mi tudunk segíteni:). Kitudja!!! Meg kell próbálni! A másik meg hogy én is leírom a sajátjaimat, teszek ki cikkeket az oldalra , tehát ahogy írtam mindennap!! fog frissülni talán egy pár extra nyalánksággal is:P ! ( Ja és ha valaki beküld valamit írja oda a nevét vagy ha nem akarja ezt tudatni valamiért akkor csak annyit hogy hol lakik)

Vagy!!!! Esetleg aki nem akar ilyenről írni de megosztaná véleményét a blogról azt a hozzászólásban a bejegyzésekhez megteheti vagy ugyanúgy az Email címemre ellehet küldeni!

U.I: De még az MSN címemre is hisz ugyanaz mint az Email címem.:)))

Szevasztok!  ---> Kritikát is fogadok!:D

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alompontblog.blog.hu/api/trackback/id/tr911757079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$zamóca & Yoghurt 2010.02.15. 15:25:43

ha ha ha röhög a vakbelem méghogy van rajta 1 két bejegyzés azért nem kell ennyire célozgatni az én oldalam igenis jobb mint a tied és már ötletem is vann hogy hogy!am az oldal elmegy csak vicc királyság imádollak cic!

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.02.15. 15:28:46

Rendben van:) Köszönöm szépen a kommentet Ramycicus:P
süti beállítások módosítása