Álomfejtés betűrendben: burgonya, butik, buzogány, bába, bábu, bádog, bál, bálvány, bánya, bányató (28) - Álom.blog

Álom.blog

Az oldalam különféle álmokkal foglalkozna. Pontosabban a ti álmaitokkal csak annyit kell tennetek, hogy leírjátok és elkülditek nekem:) Akinek van hihetetlen , élményszerű , akár vicces, szerelmes , esetleg fura álma , ossza meg velem és a többi olvasóval. :) Kíváncsian várom mennyien leszünk és érdekel ez titeket. Leveleket a bolong_17@freemail.hu emailcímemre várok:)Vagy vegyetek fel msn re mely címe ugyanaz mint az Emailé. Blog frissítése: Alkalomadtán.

Álmos Chat

Utolsó kommentek

  • Ernő88: @suzildi: Nagyon érdekes amit írtál. Én is sűrűn szoktam álmodni. Arra, hogy színes vagy fekete-fe... (2011.08.24. 15:54) Álmok,Szellemek,Megérzések...
  • suzildi (törölt): Bármilyen hihetetlen (számomra is) gyermekkorom óta álmodom éjjelente. Majdnem minden nap, és regg... (2011.08.05. 08:36) Álmok,Szellemek,Megérzések...
  • Ernő88: Érdekes történetek ezek. Nálam is voltak már hasonlók! (2010.12.01. 22:00) Szellemek
  • Ernő88: Aranyos kis cikk lett az álomfogóról:) (2010.12.01. 21:57) Az álomfogó
  • Ernő88: @$zamóca & Yoghurt: Köszönöm az elemzést! (2010.10.27. 13:34) Álomsorozat: Aranka álma (10)
  • Utolsó 20

Álomfejtés betűrendben: burgonya, butik, buzogány, bába, bábu, bádog, bál, bálvány, bánya, bányató (28)

2010.09.02. 11:30 :: Ernő88

Kicsit hosszú távollét után, köszöntöm újra az Álom.blog olvasóit, és remélem a blog folytatása után is hű olvasóim maradnak még. A blog szünetelésének oka pedig az, hogy van egy olyan blogom, ami napi frissítéssel megy, és elég fárasztó néha. De a visszatéréssel, rögtön folytassuk is a blogot egy álomsorozat rész folytatásával. Lássuk a 10 szót:

BURGONYA :Az egyszerűsítésre hajló, de egészséges gondolkodásmód.

BUTIK - Magánéleti zűr, amin nehezen leszel úrrá.

BUZOGÁNY - Alkotókedv, tettvágy; cél, amelyet túl hamar akarsz elérni.

BÁBA - Újdonság.

BÁBU, BÁBSZÍNHÁZ - Alakoskodás; átlátsz valakin, de ezt nem teheted szóvá.

BÁDOG - Unalmas napok, egyhangúság.

BÁL - Megakadályoznak abban, hogy valami kellemesnek hitt eseményen részt vegyél. Bálterem, ahol régi divatú ruhába öltözött emberek táncolnak: unalmas napjaidért a környezetedet teszed felelőssé, pedig lehet, hogy Te vagy fásult.

BÁLVÁNY - Nem korrekt eszközökkel rivalizálsz; valakinek okkal, ok nélkül - a romlására törsz, és mindezt rossz lelkiismerettel teszed. Fiatalasszony álmában az anyóssal szembeni rossz érzések. Fiúálomban: szigorú édesanya, akit tisztelni kell.

BÁNYA-Titkos vágyak, amelyek nem teljesülhetnek. Aranybánya: talán szeretnéd mások értékeit a magadénak tudni, irigyelsz valakit. Sóbánya: gazdaságosság.

BÁNYATÓ - Ismeretségi körödben rátalálsz valakire, akire eddig nem fordítottál elég figyelmet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alompontblog.blog.hu/api/trackback/id/tr682266370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása